HTML

Ádám for President!

Szavazz Ádámra, hogy egy napig ő legyen az igazgató a Bolyaiban!

Friss topikok

Linkblog

2010.04.21. 20:08 adamforpresident

Nyílt levél 'sásá'-nak

Üdvözlet 'sása'!

Hogy vesztes? Ne haragudj, de egyedül te vesztettél, méghozzá az okos emberek bizalmát. Populista lejárató kampányod során az egyetlen normális pártot is a földbe tiportad, mert aljas vagy. Meg populista. Ha értenél az emberekhez, tudnád, hogy nem lehet örökre hazudni. Jó, oké, húsz éve hazudtok, de már közel a végetek. Most is csak a 3 millió nyugdíjas "megvásárlásával" tudtál ennyit elérni. De ők is lassan elfogynak...

Beszéljünk csak rólad. Kampánycsend alatt hány cikket hoztál ki az eredményekkel? Negyedóránként hármat? Javíts ki, ha tévedek. Mi még emlékszünk arra is, hogy felosztottátok a két legnagyobb kereskedelmi rádiót magatok között. köhöm, sláger, danibius, köhöm? Nem mindegy. Arról mesélj, hogy a kacsalábon forgó palota, a Ferrari, meg a Chedar sajt honnan van. Gondolom nem a farzsebemből. Arról nem is beszélve, hogy minden pénteken síkrészegre iszod magad a Gödör klubnál. Ne tagadd, láttam a képeket.

Na mindegy, csináljad csak, majd meglátjuk, hogy mire jutsz...

Hogy tudd, a magyarok 2/3-a víz, csak még nem tud róla!

Szebb jövőt:
Taki

ui.: Dávid és Góliátra emlékszel még?
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://adamforpresident.blog.hu/api/trackback/id/tr971940882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása